Vi startade medföljande lag:
Hampus - Jonas Ö, Jocke Ek, Petter, Nikki - Ole, C-M, Andreas - Eric A, Ferna, Johan
På bänken började Tullborg, Jocke H och Johannes

Vi hade fokus på att hålla Söderman i schack och se till att inte mittfältarna får läge att slå bollarna till honom.
Matchen börjar trevande med Argo som bollförande lag och Pushers som mer kontrande lag.
Det visade sig snabbt att det skulle bli en fysksik match där båda lagen går in tufft i närkamperna.
Argo försöker hitta sina forwards bakom vår baklinje men Jocke o co har bra koll.
Båda lagen har några halvchanser men försvaren hinner i mellan innan skotten når fram.
Vi får en hörna som det blir ett flipperspel framför mål, våra spelare ropar på hands men det är omöjligt att se från linjen.
I mitten av halvleken kommer en långboll bakom vår backlinjen som vårt försvar inte riktigt är med på och Hampus tvekar lite, Söderman är på hugget och lobbar över Hampus men även över ribban. Detta visade sig vara den enda klara chansen Söderman fick. Vi tar över lite mer av spelet men inget lag skapar några klara chanser.
I andra halvlek tar vi över spelet något men har svårt att få till det framför mål.
I mitten av halvleken får Argo en frispark som slås fin in i straffområdet, en Argospelare vinner nickduellen och Hampus får göra en fin räddning men på returen är en Argospelare helt fri vid stoplen och har inga problem att göra 1-0.
Argo tar över matchen efter sitt ledningsmål. När det är 7-8 min kvar får Lasse Ternström i Argo sitt andra gula kort och tvingas lämna planen. Vi trycker på men Argos backlinje håller tätt och de skott som går fram tar deras målvakt.
I slutminuten har vi en frispark som Jocke Ekblom slår fint men vi hinner inte dit.
Ny sur förlust, denna gången mot ett bra Argo men 0-0 hade nog varit mer rättvist men det är målen som räknas.
Spelmässigt var vi bra främst defensivt men vi har svårt att skapa klara målchanser, men mot Björkåsen vänder det.